Kælderen

Kom ned og oplev de autentiske lokaler

Kom ned og gå på opdagelse i Kælderen og se vores store udvalg!

Selve butikken er en gammel kælder med masser af gamle rum, som vi har gjort i stand og lavet til Kælder-Vin. Det gør at man ikke kan se hvad der gemmer sig, før man faktisk står i butikken og går på opdagelse i vores mange rum.


Hvis det er din første gang i butikken vil vi hellere end gerne tage dig i hånden og vise dig rundt, samt komme med en masse historier om vores butik og sortiment.

Vine

Her hos Kælder-Vin har vi vin til enhver smag. Det gælder både Rødvin, Hvidvin, Rosé, Dessertvin & Bobler. Vi har et godt udvalg med vin fra hele verden. Vi har viden om alle vores varer, og vi har sågar et slogan som går på: “Vi sælger ikke noget vi ikke selv har smagt” 

 

En af de ting der gør det specielt at handle vin hos os, er at vi har et personligt forhold til nogle forskellige vinhuse, hvor vi selv importerer vin. Abril, som ligger i Kaiserstuhl i Tyskland. Weingut Mohr, som ligger i Lorch i Rheingau. Denis Meyer, som ligger i Voeglinshoffen i Alsace. Den personlige relation er vigtig for os, da det viser os at de arbejder med hjertet og passion ligesom vi selv gør.

 

Spiritus

Du kan finde et stort udvalg indenfor Rom, Whisky, Gin & Cognac. 


Noget der er specielt ved Kælder-Vin, er at vi har egne mærker indenfor Rom, Whisky & Gin. Vores “Kælder Blend”, som er vores absolut bedst sælgende spiritus, er vores egen blend. Hvert år laver vi også en “Give-Blend”, som er en rombaseret spiritus for byen, som bliver valgt ved hjælp af afstemning hvert år.

Øl

Vi har også et stort udvalg af specialøl, hvor det er Malthe der står for den afdeling. Her har vi flere forskellige danske bryghuse, hvor det igen er kvaliteteten samt passionen for produktet der driver os. Vi har også flere udlandske bryghuse, hvor man her kan slippe fantisien fri og prøve en masse nyt og spændende indenfor øl-verdenen.

 

 

Vi har også et stort udvalg af ølgaver i mange prisklasser og størrelser.

Portvin

Portvin er en af de ting vi fokusere meget på i Kælderen, og faktisk kan du gå på opdagelse i over 100 forskellige portvine i vores “Portvins-hule”.

 

Johnny fik efter sin tur til Portugal en åbenbaring om at fokusere mere på portvin. Han var nede og besøge Dalva, Vista Alegre og Sequeirinha, som alle stod med åbne arme til at tage imod ham. Det er de tre producenter vi fokuserer på i Kælderen, så vi er sikre på at producenterne arbejder ligeså meget med hjertet som os selv!

Vores egne fade

Hos Kælder-Vin er vi legesyge, og elsker at eksperimentere og finde på nye ting, som er unikke og ikke kan købes alle steder. Det skaber vi for eksempel ved vores egne fade, som vi selv går og leger med.

De fleste af vores fade er andelsfade. Det vil sige at du selv kan være med på rejsen og følge produktets udvikling. 


Til sidst er du også med til at beslutte hvornår produktet skal på flaske, og vil få 2 flasker af det færdige produkt.


Delikatesser & Konfekture

I Kælder-Vin har vi også et stort udvalg af konfekture, som blandt andet er chokolade, lakrids, bolcher mm. Så ligemeget hvad man søger, har vi noget til enhver smag og prisklasse.

 

 

Udover dette fører vi et nøje udvalgt sortiment af delikatesser indenfor bl.a. pesto, olier, krydderier, kaffe, the mm.

Stemningsbilleder fra Kælderen