Vin Rejser

Kommende Vin Rejser

Australien 2025

Torsdag d. 1. maj – Fredag d. 16. maj

 

Hvis du spurgte os hvor den ultimative vinrejse for os skulle gå hen, så ville det være Australien. Det har siden 2010 været Johnny’s store drøm at kunne lave en grupperejse derned, og nu er det endelig lykkedes! 

 

Vi har allieret os med Victor Andersen fra Hannibal Travel, som specialiserer sig i rejser til Australien. Dette bliver altså en kombination af vin og kultur i Australien. Vi skal for eksempel forbi Sydney, Ayers Rock, Barossa Vally og køre langs Great Ocean Road.

 

Ved hjælp af knappen nedenfor, kan du se hele programmet for turen inklusiv pris og meget mere.

Normandiet 2024

Lørdag d. 21 september – Fredag d. 27. september

 

Turen går til Normandiet, hvor vi undervejs kommer gennem både Holland, Belgien, Frankrig og Tyskland. Vi skal besøge spændende områder som Champagne, Calvados og Mosel på rejsen. God mad, god vin, samt masser af gode historier og hygge!

 

Prisen for hele turen: 12.000,-

Depositum: 6.000,-

Kom med på en uforglemmelig rejse

Hvert år tilbyder vi vinrejser, hvor Johnny personligt er med som guide. Vi har flere års erfaring med at lave grupperejser med fokus på vin. Det vi stræber efter på vores rejser er egentlig meget simpelt. God mad, god vin & masser af gode historier og hygge!

 

På vores rejser er der altid sørget for transport, hotel og et spændende program i det pågældende land med en masse vinoplevelse.

 

Nedenfor kan du se de kommende vinrejser vi tilbyder.

Vil du tilmelde dig, eller har du eventuelle spørgsmål. Kan du kontakte os nedenfor