Selvbetjent Gaveshop

Stort udvalg af gaveartikler med fuld selvbetjening.

Kælder-Vin Selvbetjent Gaveshop er din bedste ven på farten, eller hvis alt andet har lukket. For eksempel på helligdage.

I 2022 lancerede vi et helt nyt koncept. Nemlig vores Selvbetjente Gaveshop. Her var ideen, at gøre Kælder-Vin mere tilgængelig for vores kunder, med primært fokus på gaveartikler. 

Kælder-Vin Selvbetjent Gaveshop er åben alle dage om året 06-22.

Sådan virker det.

Det er super nemt at gøre brug af vores selvbetjente gaveshop

  • Du scanner QR-koden, som er placeret lige ved siden af døren.
  • Derefter skal du logge ind med dit MitID og følge diverse steps på din mobil. Når du er logget ind, kan du trykke på “Åbner” knappen på din mobil, og døren vil nu gå op.
  • Nu er du inde i butikken og kan gå og kigge efter den perfekte gave eller ren selvnydelse. Der vil altid står priser på alle varer.
  • Når du har fundet hvad du ønsker går du op til kassen, som er placeret lige ved siden af døren. Her betaler du med MobilePay, hvor både nummer og QR-kode er placeret ved kassen.
  • Din vare er nu betalt, og du skal ud igen. Det gør du ved at scanne QR-koden på væggen, og følge de få steps der kommer på mobilen. Her kommer du igen frem til din side, hvor du kan trykke på “Åbner”. Den trykker du på og døren åbner.

Dette kan du også finde i Kælder-Vin Selvbetjent Gaveshop

Mammis Gelato

Mor og datter har sammen opstartet Mammis Gelato, efter en uddannelse i Italien, hvor de fik øjnene op for, hvad den danske befolkning går glip af, og hvordan man, ved brug af gamle traditioner og de bedste råvarer fra hele verdenen, kan skabe den lækreste gelato.

I Kælder-Vin Selvbetjent Gaveshop kan du både finde Is-bøtter, Is-pinde, Is-kager og Is-tapas.

Romkugler fra
Nørre Aaby

De fleste kender nok efterhånden de prisvindende romkugler fra Bak's Bakery & Deli i Nørre Aaby. Men det er med en god grund!

Det startede med en førsteplads ved FoodExpo i 2018, og siden da er der trillet 10.000.000+ kugler ud af bageriet.

Tchin Tchin Cocktails

Tchin Tchin Cocktails er premix-cocktails, der gør enhver til cocktail-mixer i verdensklasse.

Bag Tchin Tchin står en trio, der deler kærligheden til det håndværk det er, at skabe en stemning, som det er værd at gå i byen efter. At forfine alle detaljer, så de tilsammen overrasker, henrykker og sætter uforglemmelig farve på en aften i selskab med gode venner eller hjertets udkårne.